MoDiet Kitchen

A következő MoDiet Kitchen ideje 2017. június 8., 17:30 óra

Jelentkezésig hátralévő idő:

06
Nap
11
Óra
12
Perc
06
Másodperc

A MoDiet és a "KAJAHU" bemutatja a MoDiet Kitchen eseménysorozatot. A Modiet Kitchen egy olyan 3 órás, tematikus főző workshop, ahol 10 fős kiscsoportban egy adott dietetikai témát járunk körbe és beszéljük meg a felmerült kérdéseiteket.

A workshop egy interaktív előadással kezdődik az est témájának megfelelően, amely után kezdetét veszi a közös főzés. Az előadás és a főzés alatt bármikor kérdezhetsz tőlünk, mi pedig mindenre válaszolunk. A recepteket pedig nyomtatva is megkapod, így bármikor újra elkészítheted a workshop ételeit!


Miért jó? Mi lesz a téma?

Eszel, iszol, minden kérdésedet megválaszoljuk, főzési tippeket és trükköket cserélünk, miközben jól érezzük magunkat. Sorstársakkal együtt, motivációt és ötletet gyűjtve, tapasztalatot cserélve egy interaktív tanácsadást tartunk nektek.

Június 8-án a témánk az inzulinrezisztencia.

Ha inzulinrezisztenciával küzdesz, nem igazodsz ki a szénhidrátok világában, vagy már tartod az étrendet egy ideje, de jó lenne egy kis motiváció és néhány új kreatív ötlet, akkor ez a te workshopod! 

Gyere el a főző workshopunkra, ahol az interaktív előadásunk után megtanítunk Neked olyan ételeket elkészíteni, amelyekkel elfelejtheted betegséged kellemetlenségeit.


Mit kell tudjak még?

  • A program 2017. június 8-án, 17:30-20:30 között kerül megrendezésre.
  • A helyszín Budapest belvárosa, a Petőfi Sándor utca 11-es szám alatt található Kajahu étterem.
  • Aktuális témánk: Inzulinrezisztencia
  • A maximális létszám 10 fő, a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.
  • A 3 órás program mindössze egy 1 órás hagyományos tanácsadás árába, 12.000 Forintba kerül résztvevőnként, melyet banki átutalással lehet befizetni.

Jelentkezésig hátralévő idő:

06
Nap
11
Óra
12
Perc
06
Másodperc

Hogyan jelentkezzek?

Szeretettel várom jelentkezésedet!

Nagy Gina​

Kérlek add meg adataidat az alábbi formon:

Ha szeretnél többet megtudni rólunk és a dietetikáról kattints a lenti gombra!


2017 Modern Dietetika - Minden jog fenntartva.