Prémium csomag: életmódváltás felsőfokon

 

A csomag tartalma:

- 1 X 1,5 óra tanácsadás

- 2 X 1 órás kontroll (havi 1)

- Állapotfelmérés, testösszetétel mérés

- Betegséggel/állapottal kapcsolatos konzultáció

- Étkezési napló, étkezési szokások kiértékelt elemzése

- Esetleges tápanyag-, vitamin- és ásványi anyag hiányok feltérképezése

- Táplálkozási adatlap, életmód átbeszélése

- 2 hetes személyre szabott étrend

- Pontos adagokkal

- Recepekkel

- Bevásárló listával

- Tippekkel, trükkökkel

- Telefonos vagy email-es segítség *

- Közös vásárlás*

- Közös főzés*

- Hűtőszekrény, kamra check*

 

A csomag ára: 59.900 Ft

 

*Telefonos vagy email-es segítség: Ha gyors segítség kell, elbizonytalanodtál, de nem tudsz várni a konzultációig, akkor is állok rendelkezésedre. Reggel 8-18 óráig fogadom a hívásodat, vagy email-edet, amennyiben páciens van nálam, akkor mihamarabb visszahívlak, vagy visszaírok.

*Közös vásárlás: A közös munkánk során egyszer elkísérlek vásárolni és éles helyzetben átbeszéljük, mit vegyél le a polcokról, és mit ne.

*Közös főzés: Ha nem tudod, hogyan készítsd el a kedvencedet egészségesen, akkor egy közös főzés során én megtanítom Neked. Ez történhet nálad, vagy egy konyhastúdióban.

*Hűtőszekrény, kamra check: Nem kötelező, de erősen ajánlott, hogy átvizsgáljuk az otthoni éléskamrádat, hűtőszekrényedet. Segítek mi maradjon, és mit ne vegyél többet, vagy csak mértékkel.

 

További igény esetén

1 hetes Személyre szabott étrend: 10.000 Ft

2 hetes Személyre szabott étrend: 20.000 Ft

 

Kiknek ajánlott?

Ha több, mint 15-20 kg felesleg van rajtad, akkor Neked a hosszútávú életmód csomagra van szükséged.Ahhoz, hogy a fogyásod tartós legyen, és egy életre szóljon, időre van szükség. A kontroll időpontokkal havonta ellenőrizzük a változást, átbeszéljük, hogy érzed magad, mindig kapsz tanácsot, tippet, trükköt, az éppen aktuális kérdéseidre.

Személyre szabott 2 hetes étrendet kapsz, ami a Te ízlésedhez, igényeidhez, életmódodhoz van alakítva. A közös vásárlással, főzéssel, hűtőszekrény, kamra checkkel lehetőséged lesz velem elsajátítani az egészséges életmódhoz szükséges alapokat, amiket aztán a saját háztartásodban is megvalósíthatsz.

Kérem a csomagot!