Ne hagyd, hogy a betegséged
diktáljon helyetted!

Diagnosztizálták nálad a valamilyen emésztőszervi betegséget, de nem tudod, hogy a diétát hogyan tudnád beépíteni a hétköznapjaidba? Nehézséget okoz a szénhidrátok számolása? Szeretnél a betegséged mellett aktív életet élni, sportolni, de fogalmad sincs, hogy lehetne ezt megvalósítani? Mi tudjuk.

Ne bízd a véletlenre sorsodat. Segítünk!

Az emésztőszervi betegség elleni harcban a legfontosabb fegyvered maga az étrend lesz! Ez a legfontosabb kulcs a gyógyuláshoz, egy jól megtervezett étrend akár a gyógyszeres kezelést is felválthatja. Mi tudjuk mikor mit kell enned olyan ételekből amelyeket szeretsz, hogy drasztikusan javítsd állapotodat, vagy már az elején esélyt se adj a kezdődő betegséged kialakulásának!


Már több százan választottak minket.

MIÉRT?

Visszaszorítjuk a tüneteket

Félsz rendelni az étteremben? Folyton rosszul vagy, fáj a hasad, puffadsz? Elemezzük az ételeket, amit eszel, amikor rosszul leszel és megtaláljuk a problémáid okát. Te diktálsz, nem a betegséged!

Visszaadjuk az irányítást

Tanuld meg egyszer, építsd be a hétköznapokba és ígérjük, hogy nem kell többet azon rágódnod éppen mit ehetsz. Megtanítunk, hogyan figyelj a tested jelzéseire és ezeket hogyan használd.

Hiteles információt kapsz

Tele van az internet egymásnak ellentmondó információval, szakmai tévedésekkel. Nem létezik csoda diéta, nincs 1 bogyó sem, ami megvéd a betegségektől. Egyedül a kiegyensúlyozott étrend az, amivel rendezni tudod betegséged.

Nálunk nincs várakozási idő, nyugodt, barátságos körülmények között fogadunk.

Nem kell lemondanod a jó dolgokról, elég csak egy kicsit figyelned.
Megtanítunk hogyan mondj le kevés jó dologról úgy, hogy drasztikusan javíts állapotodon.


Hogyan segítünk?

1

Szakemberként a mi felelősségünk, hogy teljesen feltérképezzük háttered, megértsük az életstílusod, a kialakuló vagy meglévő betegséged súlyosságát. Az első lépés ezért egy személyes találkozó, ahol részletesen átbeszélünk minden a betegségedet érintő és befolyásoló tényezőt, átbeszéljük a te igényeidet, és azt is, hogy milyen ételeket szeretsz vagy nem szeretsz.

2

Az étrendnek nem az a lényege, hogy olyat egyél, amitől diszkomfortosan érzed magad, mert az segít az állapotodon, hanem az, hogy kis odafigyeléssel, az életminőség romlása nélkül érjünk el óriási változást az állapotodban, miközben te is jól érzed magad!

3

Az első megbeszélésen a feltérképezett adatok szerint elkezdjük kialakítani az étrendedet, ezután pedig elkezdődik a közös út. A kialakított étrendnek időre van szüksége, amíg beépül a szervezetedbe, így a változásokat meghatározott időközönként fogjuk ellenőrizni, ha szükséges módosításokat eszközölni.

Végig veled leszünk az úton, mindig segítünk,
mindig szólunk, mire kell figyelned.


Gyere el hozzánk Személyes Tanácsadásra!

Mi fog itt történni?

Egy 60 perces konzultáció keretében megismerkedünk, felmérjük jelenlegi életviteledet és a testi állapotodat is, átbeszéljük, és nem utolsó sorban azt, hogy mit szeretsz enni és mit nem. Ezután számos tanáccsal látunk el, kapsz tőlünk étrendet és végig veled leszünk az úton, ha úgy érzed elakadnál!

Az érdeklődés semmilyen későbbi kötelezettséggel nem jár számodra!


Kik vagyunk mi?

1

A Modern Dietetika olyan fiatal szakemberek álma, akik a Dietetika tudományát itthon is nemzetközi szintre szeretnék emelni.

2

Színvonalas szolgáltatást nyújtunk minden páciensünknek, a modern élethelyzetekre modern megoldásokat kell nyújtanunk.

3

Végigkísérünk az úton, közösen dolgozunk a te sikereidért. Nem csak információval látunk el, végigvezetünk minden egyes lépésen!

HITVALLÁSUNK - AZAZ MIÉRT MODERN?

Modern élethelyzetekre modern megoldások. A „Modern” szó azt jelenti, hogy mi a Te ízlésedre, élethelyzetedre, tervezzük az étrendet, az elvárásaidnak megfelelően, figyelembe véve minden igényedet, speciális problémádat. Tudjuk, hogy minden ember más, ezért mindenkinek személyre szabottan segítünk.

“Nem a betegségekkel kell foglalkoznunk, hanem az életmódunkban lévő hibákkal. Szüntesd meg ezeket a hibákat, és a betegségek maguktól eltűnnek.”

Are Wearland

>