Eljött az idő a változásra?
Hadd tegyük Neked könnyebbé!

Az életmód váltás sosem egyszerű. Fogyni szeretnél, elkötelezett vagy, kihajtod magad az edzéseken, mégsem jönnek az eredmények. Dühös leszel, még keményebben dolgozol, kínzod magad a fitneszguruk csodadiétáival, kopog a szemed az éhségtől, aztán amikor mérlegre állsz… Még mindig semmi. Elkeseredsz, elkedvtelenedsz, beletörődsz, hogy „neked ez nem megy”, visszatérsz a káros szokásaidhoz és újra ott vagy, ahol elkezdődött az egész, miközben győzködöd magad, hogy végül is te így is boldog vagy.

Ebből elég. Hadd tegyük könnyebbé a fogyást számodra!

Valószínűleg egy pici hiányzott csak ahhoz, hogy elérd álomsúlyodat. Nem is hiszed mennyire igaz az a tézis, hogy a fogyás 70%-a a konyhában dől el. Igen, megfelelő étrend nélkül soha nem fogod elérni az álomalakod, de ne hidd, hogy az interneten fellelt milliónyi „csodadiéta” bármelyike is egyszerű megoldást fog neked hozni.

Ez lehetetlen, hiszen nem rád van szabva! Nem ismeri a te igényeidet, sem azt, hogy milyen ételeket szeretsz, vagy mire vagy például allergiás. Még az is előfordulhat, hogy egy ételre allergiás vagy, amiről nem is tudsz, ez pedig gátolja az eredmények elérését. Mi kialakítjuk Neked a tökéletes étrendet, ami csak rád lesz szabva, így akár ezerszer hatékonyabban segítve téged a célod elérésében.


Már több százan választottak minket.

MIÉRT?

Fitt, egészséges, boldog emberek szeretnének lenni.

A helyes étrend összeállításával, amely igazodik a nemedhez, korodhoz, testsúlyodhoz, munkádhoz, sportodhoz, ez a cél könnyen elérhető. Meg fogsz lepődni, mikre vagy képes, ha a testedet úgy táplálod, ahogy arra szüksége van.

Elegük van már a kalóriák számolgatásából.

Tanuld meg egyszer, építsd be a hétköznapokba és ígérjük, hogy nem kell többet számolgatnod a kalóriákat, nincsenek többé kínzó és soha véget nem érő csodadiéták. Megtanítalak, hogyan figyelj a tested jelzéseire és ezeket hogyan használd.

Hiteles és szakmailag megalapozott információkra vágynak.

Nem létezik csodadiéta, nem egészséges, ha 10 kilót fogysz hetente, és nem egészséges az sem, ha egyoldalú az étrended. Egyedül a kiegyensúlyozott étrend az, amivel rendezni tudod a testsúlyod, amivel a legjobban fel tudod vértezni magad a betegségek ellen.

Nálunk nincs várakozási idő, nyugodt, barátságos körülmények között fogadunk.

Nem kell lemondanod a jó dolgokról, elég csak egy kicsit figyelned.
Megtanítunk hogyan mondj le kevés jó dologról úgy, hogy könnyedén elérd céljaidat.


Hogyan segítünk?

1

Szakemberként a mi felelősségünk, hogy teljesen feltérképezzük háttered, megértsük az életstílusod, a kialakuló vagy meglévő betegséged súlyosságát. Az első lépés ezért egy személyes találkozó, ahol részletesen átbeszélünk minden az életedet érintő és befolyásoló tényezőt, átbeszéljük a te igényeidet, és azt is, hogy milyen ételeket szeretsz vagy nem szeretsz.

2

Az étrendnek nem az a lényege, hogy olyat egyél, amitől diszkomfortosan érzed magad, mert az segít az állapotodon, hanem az, hogy kis odafigyeléssel, az életminőség romlása nélkül érjünk el óriási változást az állapotodban, miközben te is jól érzed magad!

3

Az első megbeszélésen a feltérképezett adatok szerint elkezdjük kialakítani az étrendedet, ezután pedig elkezdődik a közös út. A kialakított étrendnek időre van szüksége, amíg beépül a szervezetedbe, így a változásokat meghatározott időközönként fogjuk ellenőrizni, ha szükséges módosításokat eszközölni.

Végig veled leszünk az úton, mindig segítünk,
mindig szólunk, mire kell figyelned.


Gyere el hozzánk Személyes Tanácsadásra!

Mi fog itt történni?

Egy 60 perces konzultáció keretében megismerkedünk, felmérjük jelenlegi életviteledet és a testi állapotodat is, átbeszéljük, és nem utolsó sorban azt, hogy mit szeretsz enni és mit nem. Ezután számos tanáccsal látunk el, kapsz tőlünk étrendet és végig veled leszünk az úton, ha úgy érzed elakadnál!

Az érdeklődés semmilyen későbbi kötelezettséggel nem jár számodra!


Kik vagyunk mi?

1

A Modern Dietetika olyan fiatal szakemberek álma, akik a Dietetika tudományát itthon is nemzetközi szintre szeretnék emelni.

2

Színvonalas szolgáltatást nyújtunk minden páciensünknek, a modern élethelyzetekre modern megoldásokat kell nyújtanunk.

3

Végigkísérünk az úton, közösen dolgozunk a te sikereidért. Nem csak információval látunk el, végigvezetünk minden egyes lépésen!

HITVALLÁSUNK - AZAZ MIÉRT MODERN?

Modern élethelyzetekre modern megoldások. A „Modern” szó azt jelenti, hogy mi a Te ízlésedre, élethelyzetedre, tervezzük az étrendet, az elvárásaidnak megfelelően, figyelembe véve minden igényedet, speciális problémádat. Tudjuk, hogy minden ember más, ezért mindenkinek személyre szabottan segítünk.

“Nem a betegségekkel kell foglalkoznunk, hanem az életmódunkban lévő hibákkal. Szüntesd meg ezeket a hibákat, és a betegségek maguktól eltűnnek.”

Are Wearland

>