Védd meg magzatod egészségét!

Szeretnéd, ha gyermeked, már a pocakodban minden fontos tápanyagot megkapna? Nem tudod, hogy kettő helyett kell-e enned? Emésztőszervi betegséggel küzdesz és félsz, hogy a babára ártalmas lehet? Érdekel, hogy mi változik az étkezésben szülést követően? Aggódsz, hogy a szoptatással káros anyagokat adhatsz át kisbabádnak?

A felelősségteljes gyermekvállaláshoz az
egészséges étrend is hozzá tartozik!

Gyermeked egészségét 95%-ban az étrended és szokásaid határozzák meg. Nagyon fontos, hogy érezd ennek a súlyát. A megfelelő táplálkozás kötelező Magzatod egészsége érdekében, nem pedig luxus hóbort!


Már több száz Kismama választott minket.

MIÉRT?

Levesszük az aggódás terhét

A helyes tápanyagbevitel, vitamin és ásványi anyag fedezet elengedhetetlen a terhesség alatt. Ezek mind megvalósíthatók akkor is, ha a kismama valamilyen betegséggel rendelkezik. Megfelelő étrenddel semmi miatt nem kell aggódnod. Mi végigkísérünk a Várakozás ideje alatt, mindig szólunk, hogy az aktuális trimeszter szerint mire kell figyelned. Nyugodt és boldog környezetben várhatod magzatod érkezését, és a szülés utáni időszakban is segítünk Neked!

Egészség kettőtöknek

A tökéletes étrend mindkettőtök életét befolyásolja, így a te életminőségedben is számos pozitív változás fog bekövetkezni. Az emésztőszervi betegséged, ha van, kordában tartható, magzatodra semmilyen káros hatással nem lesz, miközben a te állapotod is javul. A megfelelő étrend ereje éppen ezért óriási! Egyszerre tudunk babád számára minden szükséges tápanyagot biztosítani és a Te állapotodon is javítani.

Hiteles információk

Megkavart az internet, egymásnak ellentmondó forrásokat olvastál? Fogalmad sincs, hogyan kell kettőtöknek enned? Nem létezik csoda pirula ami megvéd Titeket a betegségektől és helyettesítené a megfelelő táplálkozást. Anyává válni, anyának lenni óriási felelősség. Éppen ezért pácienseink életének javítása mellett kiemelt figyelmet fordítunk saját magunk szakmai fejlesztésére, hogy mindig a legnaprakészebb tudással segíthessünk.

Nálunk nincs várakozási idő, nyugodt, barátságos körülmények között fogadunk.

Nem kell lemondanod a jó dolgokról, elég csak egy kicsit figyelned.
Megtanítunk hogyan mondj le kevés jó dologról úgy, hogy kettőtök egészsége a legnagyobb rendben legyen!


Hogyan segítünk?

1

Szakemberként a mi felelősségünk, hogy teljesen feltérképezzük háttered, megértsük az életstílusod, a kialakuló vagy esetleg már meglévő betegséged súlyosságát. Az első lépés ezért egy személyes találkozó, ahol részletesen átbeszélünk minden a terhességedet érintő és befolyásoló tényezőt, átbeszéljük a te igényeidet, és azt is, hogy milyen ételeket szeretsz vagy nem szeretsz.

2

Az étrendnek nem az a lényege, hogy olyat egyél, amitől diszkomfortosan érzed magad, mert az segít az állapotodon, hanem az, hogy kis odafigyeléssel, az életminőség romlása nélkül érjünk el óriási változást az állapotodban, miközben te is jól érzed magad és nyugodtan várhatod egészséges kisbabádat!

3

Az első megbeszélésen a feltérképezett adatok szerint elkezdjük kialakítani az étrendedet, ezután pedig elkezdődik a közös út. A kialakított étrendnek időre van szüksége, amíg beépül a szervezetedbe, így a változásokat meghatározott időközönként fogjuk ellenőrizni, ha szükséges módosításokat eszközölni. A trimeszterek alatt magzatodnak is más-más igényei lesznek, a mi étrendünk minden trimeszterben tökéletes megoldást fog biztosítani a picidnek és neked is!

Végig veled leszünk az úton, mindig segítünk,
mindig szólunk, mire kell figyelned.


Gyere el hozzánk Személyes Tanácsadásra!

Mi fog itt történni?

Egy 60 perces konzultáció keretében megismerkedünk, felmérjük jelenlegi életviteledet és a testi állapotodat is, átbeszéljük, és nem utolsó sorban azt, hogy mit szeretsz enni és mit nem. Ezután számos tanáccsal látunk el, kapsz tőlünk étrendet és végig veled leszünk az úton, ha úgy érzed elakadnál!

Az érdeklődés semmilyen későbbi kötelezettséggel nem jár számodra!


Kik vagyunk mi?

1

A Modern Dietetika olyan fiatal szakemberek álma, akik a Dietetika tudományát itthon is nemzetközi szintre szeretnék emelni.

2

Színvonalas szolgáltatást nyújtunk minden páciensünknek, a modern élethelyzetekre modern megoldásokat kell nyújtanunk.

3

Végigkísérünk az úton, közösen dolgozunk a te sikereidért. Nem csak információval látunk el, végigvezetünk minden egyes lépésen!

HITVALLÁSUNK - AZAZ MIÉRT MODERN?

Modern élethelyzetekre modern megoldások. A „Modern” szó azt jelenti, hogy mi a Te ízlésedre, élethelyzetedre, tervezzük az étrendet, az elvárásaidnak megfelelően, figyelembe véve minden igényedet, speciális problémádat. Tudjuk, hogy minden ember más, ezért mindenkinek személyre szabottan segítünk.

“Nem a betegségekkel kell foglalkoznunk, hanem az életmódunkban lévő hibákkal. Szüntesd meg ezeket a hibákat, és a betegségek maguktól eltűnnek.”

Are Wearland

>