Védd meg magzatod egészségét, ne befolyásolja fejlődését a Cukorbetegség!

Szeretnéd, ha gyermeked, már a pocakodban minden fontos tápanyagot megkapna? Nem tudod, hogy kettő helyett kell-e enned? Cukorbetegséggel küzdesz és félsz, hogy a babára ártalmas lehet? Érdekel, hogy mi változik az étkezésben szülést követően? Aggódsz, hogy a szoptatással káros anyagokat adhatsz át kisbabádnak?​

Ne bízd a véletlenre kettőtök sorsát. Segítünk!

A Cukorbetegség elleni harcban a legfontosabb fegyvered maga az étrend lesz! Ez a legfontosabb kulcs a gyógyuláshoz, egy jól megtervezett étrend akár a gyógyszeres kezelést is felválthatja. Mi tudjuk mikor mit kell enned olyan ételekből amelyeket szeretsz, hogy drasztikusan javítsd állapotodat, vagy már az elején esélyt se adj a kezdődő Cukorbetegséged kialakulásának!


Már több száz kismama választott minket.

Miért?

Levesszük az aggódás terhét

A helyes tápanyagbevitel, vitamin és ásványi anyag fedezet elengedhetetlen a terhesség alatt. Ezek mind megvalósíthatók akkor is, ha a kismama Cukorbeteg. Megfelelő étrenddel semmi miatt nem kell aggódnod. Mi végigkísérünk a Várakozás ideje alatt, mindig szólunk, hogy mire kell figyelned. Nyugodt és boldog környezetben várhatod Babád érkezését, és a szülés utáni időszakban is segítünk Neked!

Egészség kettőtöknek

A tökéletes étrend mindkettőtök életét befolyásolja, így a te életminőségedben is számos pozitív változás fog bekövetkezni. Megfelelő étrenddel a Cukorbetegséged kordában tartható, magzatodra semmilyen káros hatással nem lesz, miközben a te állapotod is javul. Egyszerre tudunk babád számára minden szükséges tápanyagot biztosítani és a Te állapotodon is javítani.

Hiteles információk

Megkavart az internet, egymásnak ellentmondó forrásokat olvastál? Fogalmad sincs, hogyan kell kettőtöknek enned? Nem létezik csoda pirula ami megvéd Titeket a betegségektől és helyettesítené a megfelelő táplálkozást. Anyává válni, anyának lenni óriási felelősség. Éppen ezért pácienseink életének javítása mellett kiemelt figyelmet fordítunk saját magunk szakmai fejlesztésére, hogy mindig a legnaprakészebb tudással segíthessünk.

Nálunk nincs várakozási idő, nyugodt, barátságos körülmények között fogadunk.

Nem kell lemondanod a jó dolgokról, elég csak egy kicsit figyelned. Megtanítunk hogyan mondj le kevés jó dologról úgy, hogy Babád egészségesen és békés, nyugodt környezetbe érkezzen meg.


Miért fontos komolyan venned a Cukorbetegséget?

Magyarországon minden 12-ik ember szenved a cukorbetegség valamelyik típusától (1-es és 2-es típus cukorbetegség, inzulinrezisztencia és PCOS), és a legtöbb esetben a helytelen táplálkozás és életmód a kiváltója a betegségnek, tehát megelőzhető lenne a baj! Persze van, aki genetikailag is hajlamosabb a betegségre, de nekik sem kell aggódniuk, mindenkinek tudunk segíteni!

8,3 % Cukorbetegek aránya

A magyar lakosság Cukorbetegeinek aránya

36 % Halálozási arány

Halálozási arány Magyarországon, 2016

Ha nem figyelsz oda cukorbetegségedre akkor születendő gyermekednek is maradandó károkat okozhatsz,
saját egészségi állapotod pedig drasztikusan romolhat.

A cukorbetegség NEM JÁTÉK.

Ne kockáztasd a saját és magzatod egészségét, kérd segítségünket és nyugodtan alhatsz!


Hogyan segítünk?

1

Szakemberként a mi felelősségünk, hogy teljesen feltérképezzük háttered, megértsük az életstílusod, a kialakuló vagy esetleg már meglévő betegséged súlyosságát. Az első lépés ezért egy személyes találkozó, ahol részletesen átbeszélünk minden a terhességedet érintő és befolyásoló tényezőt, átbeszéljük a te igényeidet, és azt is, hogy milyen ételeket szeretsz vagy nem szeretsz.

2

Az étrendnek nem az a lényege, hogy olyat egyél, amitől diszkomfortosan érzed magad, mert az segít az állapotodon, hanem az, hogy kis odafigyeléssel, az életminőség romlása nélkül érjünk el óriási változást az állapotodban, miközben te is jól érzed magad és nyugodtan várhatod egészséges kisbabádat!

3

Az első megbeszélésen a feltérképezett adatok szerint elkezdjük kialakítani az étrendedet, ezután pedig elkezdődik a közös út. A kialakított étrendnek időre van szüksége, amíg beépül a szervezetedbe, így a változásokat meghatározott időközönként fogjuk ellenőrizni, ha szükséges módosításokat eszközölni. A trimeszterek alatt magzatodnak is más-más igényei lesznek, a mi étrendünk minden időszakban tökéletes megoldást fog biztosítani a picidnek és neked is!

Végig veled leszünk az úton, mindig segítünk,
mindig szólunk, mire kell figyelned.


Gyere el hozzánk Személyes Tanácsadásra!

Mi fog itt történni?

Egy 60 perces konzultáció keretében megismerkedünk, felmérjük jelenlegi életviteledet és a testi állapotodat is, átbeszéljük, hogy milyen emésztőszervi betegséged van, ha tudsz róla, és nem utolsó sorban azt, hogy mit szeretsz enni és mit nem. Ezután számos tanáccsal látunk el, kapsz tőlünk étrendet és végig veled leszünk az úton, ha úgy érzed elakadnál!

Az érdeklődés semmilyen későbbi kötelezettséggel nem jár számodra!


Kik vagyunk mi?

1

A Modern Dietetika olyan fiatal szakemberek álma, akik a Dietetika tudományát itthon is nemzetközi szintre szeretnék emelni.

2

Színvonalas szolgáltatást nyújtunk minden páciensünknek, a modern élethelyzetekre modern megoldásokat kell nyújtanunk.

3

Végigkísérünk az úton, közösen dolgozunk a te sikereidért. Nem csak információval látunk el, végigvezetünk minden egyes lépésen!

HITVALLÁSUNK - AZAZ MIÉRT MODERN?

Modern élethelyzetekre modern megoldások. A „Modern” szó azt jelenti, hogy mi a Te ízlésedre, élethelyzetedre, tervezzük az étrendet, az elvárásaidnak megfelelően, figyelembe véve minden igényedet, speciális problémádat. Tudjuk, hogy minden ember más, ezért mindenkinek személyre szabottan segítünk.

“Nem a betegségekkel kell foglalkoznunk, hanem az életmódunkban lévő hibákkal. Szüntesd meg ezeket a hibákat, és a betegségek maguktól eltűnnek.”

Are Wearland

>