Modiet Egészség Szeminárium

Ez a szemiárium azzal a céllal jött létre, hogy segítségül szolgáljon azok számámra, akik szeretnének egészségesebben élni.

Az egészséges táplálkozást egy rendkívül modern és forradalmi szemléleten keresztül mutatjuk be, kutatási eredményekkel, azonnal használható tippekkel és trükkökkel, illetve rendkívül szemléletes példákkal kiegészítve és kifejezetten olvasmányos formában.

Mindezt TELJESEN INGYEN.

Regisztrálj a jobb oldalt látható űrlap segítségével és vágj bele most!

Mindezt TELJESEN INGYEN.

Regisztrálj az oldal alján található űrlap segítségével és vágj bele most!

Mit nyerhetsz vele?

  • Megérted a valódi összefüggéseket az egészséged és a táplálkozásod között.
  • Ismerni fogod az egészséges táplálkozás alapszabályait, valamint olyan tippeket és trükköket mutatunk Neked, amelyeknek rögtön érezhető hatása van és akár már ma ki tudod őket próbálni.
  • Megérted, hogy a változtatáshoz először változnod kell, és felkészítünk arra, hogy ezt hogyan tudod sikeresen beépíteni életed valamennyi területére.
  • Megmutatjuk, hogyan kell tekintened az előtted álló akadályokra és, hogy milyen megközelítéssel fogod tudni biztosan elérni a céljaidat.
  • A szeminárium tudásanyagával teljesen átformálhatod életedet, ezt követően pedig nagyon pozitív hatással lehetsz párod, gyermekeid vagy szűk baráti köröd egészségére is.

Hogyan épül föl?

0. fejezet: Bevezetés

Megtudhatod, hogy milyen szomorú az egészségtudatosság helyzete Magyarországon és rávilágítunk arra is, hogy ez miért van így.

1. fejezet: A táplálkozás fontossága

Bemutatjuk, hogy milyen óriási szerepet játszik a táplálkozás az egészséged szempontjából 10 különböző szempont mentén.

2. fejezet: A változás pszichológiája

Volt már, hogy belevágtál valamibe, de nem voltál elég kitartó, hogy elérj a célig? Szerintünk nem benned van a hiba. Ebből a fejezetből megtudhatod, hogyan érdemes megközelíteni a változást az életben.

3. fejezet: Kell egy tökéletes terv

Megtudhatod, hogy hogyan, milyen alapszabályok mentén épül fel egy tökéletes egyéni étrend, és mutatunk 10+1 szokást, amiknek azonnali pozitív hatása lesz mindennapjaidra és amiket már ma ki tudsz próbálni.

4. fejezet: Nem vagy egyedül

Az utolsó fejezetben arról olvashatsz, hogy milyen sokat jelent az ember számára az, ha valamit csapatban, közösségben tud végezni.


Vélemények a szemináriumról

Zsuzsi (24)

2-es típusú cukorbeteg

Másfél éve diagnosztizáltak nálam 2-es típusú cukorbetegséget és pánikszerűen kezdtem mindenféle segítség után kutatni a neten. Nagy szerencsém, hogy megtaláltam a Modietes lányokat, ezek az anyagok olyan hasznos és kézzelfogható tanácsokkal és tippekkel láttak el, hogy azóta is rendszeresen újra és újra végigmegyek rajtuk.

Attila (43)

Ex túlsúlyos

A 42. születésnapomon azzal lepett meg egy kardiológus doki, hogy kb. 20 kilót kell fogyjak, ha el szeretném kerülni az infarktust. Ezt így túlságosan nagy falatnak éreztem, egészen addig, amíg rá nem találtam erre a szemináriumra. Először fejben, gondolatokban változtam meg, ezt követték az egyre jobb döntések, ezekből berögzült szokások lettek és egyik reggel arra ébredtem, hogy 23 kilót ment le rólam és azóta is egészségesen élek. Köszönöm MoDiet!!!

Katalin

4 fiúgyermek édesanyja

Mindig próbáltam a lehetőségekhez mérten egészséges életmódot teremteni a háztartásban és abból a szempontból szerencsém van, hogy férjemmel együtt 5 férfi van a háznál rajtam kívül, szóval nem nagyon szólnak bele...Eleinte bajban voltam, mert rengeteg ellentmondásos dolgot találtam a témában, viszont a Modiet Egészség Szeminárium volt az első olyan közülük, ahol tényleg mindenre kitértek. Ez az 5 fejezet egy tökéletes egységet alkot úgy, ahogy van, nagyon hálás vagyok érte!

Mennyibe kerül?

A szeminárium teljesen ingyenes.


Csupán a becenevedet és egy működő e-mail címet kell megadnod a jobb oldali űrlapon, hogy elküldhessük Neked a szeminárium elérhetőségét.


Mire vársz még? 🙂

A szeminárium teljesen ingyenes.


Csupán a becenevedet és egy működő e-mail címet kell megadnod a lenti űrlapon, hogy elküldhessük Neked a szeminárium elérhetőségét.


Mire vársz még? 🙂

>