Események

Mit nyerhetsz, ha eljössz egy eseményünkre?


A Modiet Kitchen főzőesemények rendkívül családias létszámmal és kötetlen hangulatban telnek. Hónapról hónapra változó, újabb és újabb izgalmas témákat járunk körbe a résztvevőkkel. Mi az, amit nyerhetsz, ha eljössz?

  • Egy egyszerű recept ismertetésén felül pontosan tudni fogod, hogy mit miért csinálsz úgy, ahogy kell.
  • Lehetőség adódik ott helyben teljesen a Te személyes ízlésedre és igényeidre szabni az elkészítendő ételeket.
  • Ha egyszer sikerült jól elkészítened egy ételt, onnantól kezdve nem fogod tudni elrontani akkor sem, ha épp egyedül csinálod.
  • Cukorbeteg vagy? Valamilyen ételallergiád van? Megmutatjuk Neked, hogyan élj teljes és kompromisszumok nélküli életet finom, egészséges és tápláló ételek mellett.

Karácsonyi workshop az inzulinrezisztancia jegyében


  • Kiderült, hogy inzulinrezisztenciád van, és már előre félsz a karácsonyi menütől?
  • Nálad lesz a Karácsony, de sejtelmed sincs hogyan főzz magadnak és a családnak egyszerre, hogy az mindenki számára finom, és a Te étrendedbe beilleszthető legyen?
  • Másnál karácsonyozol, de nem tudod, hogy hogyan válassz úgy ételt, hogy az a Te szénhidrát mennyiségednek és típusodnak megfelelő legyen?

Gyere el a Modern Dietetika inzulinrezisztancia barát karácsonyi workshopjára, ahol minden információt megkapsz ahhoz, hogy Te is nyugodtan, megfelelő típusú és mennyiségű szénhidrátokkal karácsonyozz, miközben finomakat eszel.

Nem baj, ha nem vagy konyhatündér, mi segítünk abban is, hogy ha nincs időd, kedved sütni, akkor honnan szerezz be olyan karácsonyi süteményeket, amiket Te is bátran ehetsz!

Karácsonyi vacsora utáni koccintás

Főbb információk:

2017.12.15. 17:00 - 19:00

1051 Budapest, József Attila utca 24. III. emelet

6.000 Ft

Ezután már csak az ajándékokon kell törnöd a fejed 😉