Miért válassz minket?

A modern étrend olyan, hogy fel sem tűnik Neked, hogy diétázol, mégis napról napra közelebb kerülsz a kitűzött célod felé.

A ModernDietetika alapításakor a névválasztással is szerettük volna azt sugallni, hogy a táplálkozástudományt egy rendkívül modern megközelítéssel képviseljük.

Hiszünk abban, hogy az egészséges táplálkozás

  • nem egy bonyolult, fáradságos és nehéz dolog,
  • nem koplalásról, nélkülözésről és lemondásról szól.

Szeretnénk Neked is megmutatni, hogy modern módszereink segítségével Számodra is elérhetővé válhat az, hogy napról napra közelebb kerülsz kitűzött célod felé úgy, hogy közben egészséges, változatos, laktató és finom ételek kerülnek a tányérodra.

Lesz egy állandó, saját tanácsadó csapatod

Ahogy a tanácsadáson Veled leszünk, a tanácsadást követően sem maradsz egyedül!

A valódi megoldást nem a tanácsadáson, hanem otthon, a konyhádban fogod tudni elérni.

Éppen ezért, ha a bevásárlás vagy az ételkészítés közben bármilyen kérdésed vagy kételyed merülne fel, mi itt leszünk, hogy segítsünk. Minden Páciensünket arra bátorítunk, hogy bátran hívjon fel minket az ilyen esetekben.

Tudjuk, hogy ezek a kérdések legtöbbször azonnali választ igényelnek és szeretnénk Neked ebben is segíteni!

Kik vagyunk mi?

  • Nagy Gina
  • Balogh Adrienn

Már gyerekként tudtam, hogy kvalitásaimat egy segítő, gyógyító szakmában szeretném kibontakoztatni, így tudatosan haladtam a céljaim felé, ami a táplálkozástudomány irányába sodort.

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán végeztem, ahol 2012-ben, mint dietetikus, majd 2014-ben, mint táplálkozástudományi szakember diplomáztam. 

A lehető legjobb irányt választottam, hiszen ahogy a mottó is tartja: „A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a táplálékod”. Vagyis érzékennyé tenni magunkat egy kiegyensúlyozott táplálkozás kialakítására, ma egy egészségesebb élet kezdete, - az egészségügyi problémáink kezelésének kulcsa-, de holnap már a jólét maga.  Ne feledje, magabiztosságot nyerni, valamint ügyelni a testünk épségére, kéz a kézben jár, általuk a Világ, és Ön is más színben tündököl!

Eddigi szakmai pályafutásom tapasztalatai is azt támasztják alá, hogy nemcsak a megelőzésben hangsúlyos étkezésünk minősége, hanem a már kialakult betegségek talaján is befolyásoló tényezővel bír ennek ismerete. Fontosnak tartom, hogy a médiában egymásnak ellentmondó kérdésekre a választ, és az egyre bővülő élelmiszerkínálat tengeréből való kijutást, egy szakember nyújtsa.  

Forduljon hozzánk bizalommal, ha bizonyítékokon alapuló, hiteles, releváns információ által szeretne változtatni életvitelén, nálunk fontosnak a páciens életminősége, hogy azt úgy tápláljuk, hogy ne egy aktuális hóbortnak szolgáljon, - gondolok itt a végeláthatatlan divatdiéták sokaságára vagy a megannyi csodabogyókra-, hanem meglátni az összefüggéseket a panaszok között, és arra kialakítani egy hosszútávú, sikert eredményező életvitelt.

Balogh Adrienn

dietetikus

Rólunk mondták

Glutén- és laktózérzékeny páciens

Fogyni vágyó páciens

Élsportoló páciens

Erősödni vágyó páciens

Terhességi cukorbeteg páciens


A MoDiet számokban

608

cukorbetegnek segítettünk már.

670

táplálékallergiás páciensnek segítettünk már.

1523

ember fogyásában segítettünk már.

2801

ember él ma egészségesebben miattunk.


Tagságok, konferenciák és továbbképzések

A MoDietnél kiemelt figyelmet szentelünk annak, hogy tudásunkat mindig naprakészen tartsuk, ezért folyamatosan képezzük és fejlesztjük magunkat. A tudomány és a technika fejlődésével egyre újabb és újabb kapuk nyílnak meg a táplálkozástudomány területén is előttünk és arra törekszünk, hogy ennek az előnyeit Te is élvezhesd!

Tagságaink

Konferenciák és továbbképzések


Médiamegjelenések

A ModernDietetika már számos médiumban megjelent. Televíziós, rádiós beszélgetéseken túl, rendszeresen tartunk előadásokat például céges egészségnapokon. Gina a DunaTV-n a böjtölés és a tisztítókúrák helyes módjairól beszélgetett.

Ha készen állsz arra, hogy bejelentkezz hozzánk, most megmutatjuk, hogy mit kell tudnod a dietetikai tanácsadásról.

>