Miért válassz minket?

A modern étrend olyan, hogy fel sem tűnik Neked, hogy diétázol, mégis napról napra közelebb kerülsz a kitűzött célod felé.

A ModernDietetika alapításakor a névválasztással is szerettük volna azt sugallni, hogy a táplálkozástudományt egy rendkívül modern megközelítéssel képviseljük.

Hiszünk abban, hogy az egészséges táplálkozás

  • nem egy bonyolult, fáradságos és nehéz dolog,
  • nem koplalásról, nélkülözésről és lemondásról szól.

Szeretnénk Neked is megmutatni, hogy modern módszereink segítségével Számodra is elérhetővé válhat az, hogy napról napra közelebb kerülsz kitűzött célod felé úgy, hogy közben egészséges, változatos, laktató és finom ételek kerülnek a tányérodra.

Kik vagyunk mi?

  • Nagy Gina

A Modern Dietetika azért jött létre, mert nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, és segíteni nekik.

A táplálkozás mindenkit érint, mindannyian kapcsolódunk hozzá valamilyen szinten, csak sajnos nem szentelünk neki elég figyelmet, pedig életünk minden területére hatással van.

A MoDiettel az a célunk, hogy végre figyelmet kapjanak az emberek táplálkozási problémái és az ezekkel kapcsolatos kérdéseik. A megoldások megtalálásában és személyre szabott kialakításában pedig szakértői segítséget nyújtunk.

Örömmel és jó érzéssel tölt el, ha a minden diétát kipróbált Anyuka végre visszanyeri régi alakját, ha az eddig nehezen mozgó Nagymama játszani tud az unokájával, az élsportoló triatlonista tinédzser Fiú a személyre szabott étrenddel jobb eredményeket ér el.

Engem ez éltet, ez inspirál a mindennapokban, hogy Nektek segítsek. Nem is gondolnátok, hogy a táplálkozás mennyire hatással van az életetekre.

Sokszor csak akkor jöttök rá, ha már valami elromlik. Ne várjuk meg ezt a pillanatot, engedd, hogy együtt tegyük meg az első lépéseket egy egészséges életmód felé.

A tanácsadások során a bizalmatokba fogadtok minket, belelátunk a mindennapjaitokba, egy kicsit részesei lehetünk az életeteknek, vannak, akikkel szinte baráti viszony alakul ki köztünk.

Nem mondjuk, hogy egyszerű, sőt. Felismerni azt, hogy valamit rosszul csinálsz, vagy valami hiba csúszott a gépezetbe, nem könnyű. De ha nem változtatsz a dolgon, ez csak rosszabb lesz.

Nem ígérgetünk, nem tudunk helyetted bevásárolni, főzni, és jól enni, de tudunk tanácsot adni, hogy ezeket hogyan tedd úgy, hogy az állapotodnak/betegségednek, ízlésednek, munkavégzésednek megfelelő legyen.

Akkor gyere, ha már készen állsz, mi itt leszünk és segítünk.

Tanulmányok:

  • 2010-2015: Semmelweis Egyetem, Egészsegtudományi Kar, Ápolás-és Betegellátás szak, Dietetikus szakirány, BSc képzés, Budapest
  • 2012-2014: Pannon Kincstár Tanoda, Felnőtt Szakápoló Okj-s képzes, Budapest
  • 2008-2010: Eötvös Lóránd Tudomány Egyetem, Pedagógiai-és Pszichológiai Kar, Művelődésszervező Okj-s képzés, Budapest

Nagy Gina

dietetikus

Rólunk mondták

Glutén- és laktózérzékeny páciens

Fogyni vágyó páciens

Élsportoló páciens

Erősödni vágyó páciens

Terhességi cukorbeteg páciens


A MoDiet számokban

976

cukorbetegnek segítettünk már.

1231

táplálékallergiás páciensnek segítettünk már.

2351

ember fogyásában segítettünk már.

3345

ember él ma egészségesebben miattunk.


Tagságok, konferenciák és továbbképzések

A MoDietnél kiemelt figyelmet szentelünk annak, hogy tudásunkat mindig naprakészen tartsuk, ezért folyamatosan képezzük és fejlesztjük magunkat. A tudomány és a technika fejlődésével egyre újabb és újabb kapuk nyílnak meg a táplálkozástudomány területén is előttünk és arra törekszünk, hogy ennek az előnyeit Te is élvezhesd!

Tagságaink

Konferenciák és továbbképzések


Médiamegjelenések

A ModernDietetika már számos médiumban megjelent. Televíziós, rádiós beszélgetéseken túl, rendszeresen tartunk előadásokat például céges egészségnapokon. Gina a DunaTV-n a böjtölés és a tisztítókúrák helyes módjairól beszélgetett.

A dietetikus azzal foglalkozik, hogy segítsen Neked étrended megtervezésében.

Kérj profi szakembertől testre szabott segítséget, melyben speciális igényeidnek megfelelően alakítjátok ki a diétádat!

>