Rólunk

Szeretettel köszöntünk Téged: Nóra és Gina

Az egészséges táplálkozásban az a szuper, hogy semmilyen új vagy gyökeres változást nem kell meghoznod, hiszen táplálkozni mindenképpen fogsz. Mi megmutatjuk Neked, hogyan étkezz egészségesen, miközben finom, laktató és változatos ételek kerülnek a tányérodra.

  • Nagy Gina
  • Galló Nóra

Nagy Gina

Dietetikus

Tanulmányok:

  • 2010-2015: Semmelweis Egyetem, Egészsegtudományi Kar, Ápolás-és Betegellátás szak, Dietetikus szakirány, BSc képzés, Budapest
  • 2012-2014: Pannon Kincstár Tanoda, Felnőtt Szakápoló Okj-s képzes, Budapest
  • 2008-2010: Eötvös Lóránd Tudomány Egyetem, Pedagógiai-és Pszichológiai Kar, Művelődésszervező Okj-s képzés, Budapest

Szakmai továbbképzések, konferenciák:

  • A 22. Európai Enterális és Parenterális Táplálási Társaság (ESPEN) Klinikai Táplálás és Anyagcsere Gondozás Kurzusa 2015. November 1-6. Bukarest, Románia
  • ESPEN 2016 Koppenhága, ICDA 2016 Granada, Spanyolország
  • Rendszeresen részt veszünk a lent látható társaságok szakmai témájú rendezvényein, előadásain és workshopjain

Tagságaink:

Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége
(MDOSZ)

Magyar Gasztroenterológiai Társaság
(MGT)

Magyar Táplálkozás Tudományi Társaság
(MTTT)

Magyar Mesterséges Táplálási Társaság
(MMTT)

Magyar Egészsegügyi Szakdolgozói Kamara
(MESZK)

A MoDiet számokban:

559

cukorbetegnek segítettünk már

623

ember fogyásában segítettünk már

1240

ember él egészségesebben miattunk

Amit képviselünk

Szervezetünk egy olyan útitárs, aki születésünk pillanatától egészen utunk végéig kísér minket. Egy olyan tökéletesen működő gépezet, amely folyamatosan reagál és jelez nekünk. Ismerd meg Te is, hogy milyen hálás tud lenni tested, ha megfelelően táplálod, és válj eggyé a lehető legjobb verzióddal még ebben az évben! Ha ezt elsőre nagy falatnak érzed, gondolj arra, hogy az idő ígyis, úgyis eltelik majd. A különbséget az hozza meg, hogy mit teszel meg már ma egy egészségesebb holnapért.

Rólunk mondták:

Ivánné Erika

Mivel glutén és laktóz érzékeny vagyok, amihez még tartósítószer allergia is társul, igen jó döntés volt Ginához fordulnom az étkezésem megreformálása terén..


Kedves-közvetlen és igen lelkiismeretes, alapos szakembert ismerhettem meg személyében, aki a konzultáció után is segített és segít most is, ha szükség van rá, jó tanácsokkal, és sok hasznos információval látott el, ami az étkezésem -életminőségem javításához kellett. Egyéni étrendet tudott összeállítani számomra, ami mellett, jóízűen ehetek továbbra is és még arra is fordított figyelmet, hogy pénztárca kímélő legyen, ami azért nem utolsó szempont..


Csak hálás lehetek neki, hogy elindított egy egészségesebb élet felé! Már érzékelem a pozitív változásokat az egészségemben, aminek nagyon örülök, hiszen évek óta csak kínlódtam... Mindenkinek jó szívvel ajánlom őt, aki tanácstalan a táplálkozását illetően.

Szlávik Kitti

A lehető legjobb választás volt Nagy Ginához fordulnom, azzal a döntéssel, h végre pontot szeretnék tenni minden félefajta diétának és a jojó effektusoknak. Elsőre értettünk egymás nyelvén és tudatosan megtette azokat a lépéseket előre helyettem, amire Nekem csak rá kellett lépnem. Persze mindenhez ketten kellettünk, hisz bíznom kellett Benne is és Magamban is abban, hogy Én meg akarom változtatni az étkezési szokásaimat és az életemet is ezáltal. Ez úgy érzem, hogy 3 hét után is működni fog és sikeresen fogom tudni tovább folytatni, hàla Ginának.

Köszönöm!!!Husz Anna

Nagyon jó döntés volt Ginához fordulnom, mert mivel sportoló vagyok és az életem eléggé rohanó stílusú így magamtól nem tudtam volna változtatni a rossz szokásaimon. Mielőtt elkezdtem az életmódváltást én teljesen abban a hitben éltem, hogy én nagyon egészségesen élek, de ráébredtem, hogy nem 😀


Gina megtanított hogyan vigyek be értékes tápanyagokat és legyen sok energiám és egyben fogyhassak. Nagyon megérte Őt választanom, mert így az életmódom is sokkal egészségesebb lett (nem mellesleg fogytam is nem keveset!)


Ezer köszönet :* :*Takács Ákos


Hát hol is kezdjem… Először is nagyon hálás vagyok Neked Gina. Amikor felkerestelek téged akkor kicsit izgultam. Izgultam amiatt, hogy az új étrendtől mennyire fog megváltozni az életem. Én azért úgy gondolom elég speciális kéréssel fordultam hozzád. Hízni szerettem volna, amit sikerült is elérnem. Ennyi edzés mellett az elején nagyon nehéz volt úgy beosztani a táplálkozást, hogy jó legyen, de te ezt is megoldottad nekem. Sikerült híznom 4.5 kg-ot, közel 4 hét alatt. A sportteljesítmény ezáltal számottevően jobb lett! Köszönöm neked hogy így állhatok neki ennek a reményekkel teli évnek! Remélem sikerekben gazdag lesz!:)
Zwickl-Veres Kata


28 hetes terhes voltam, amikor kiderült, hogy terhességi diabéteszem van. Először nagyon megijedtem, hogy ennek milyen hatása volt/van/lesz a kislányom egészségére nézve. Nem is akartam megvárni az első találkozást a diabetológusommal, hanem rögtön Ginához fordultam.

Az első beszélgetésünk alkalmával nagyon pontosan, érthetően elmagyarázta, hogy tulajdonképpen mivel is nézek szembe, hogy az értékeim alapján valószínűleg elkerülhetem az inzulinos kezelést, de pontosan be kell tartanom a diétát. A napi szénhidrát bevitelemet 5 részre osztotta, bevezetett a lassú és gyors szénhidrátok világába, valamint közösen összeállítottunk egy étrendet. Szerencsére nem állt tőlem soha távol az egészséges táplálkozás, így nem éreztem hatalmas problémának az egyik napról a másikra történő váltást, de hozza kellett szoknom a konyhai mérleg folyamatos használatához, hogy milyen problémákkal szembesülök, akkor, ha nem otthon eszem. 7-8 hónapos terhesen kissé nehéz lenne két fele főzni, ezért a férjem is az én étrendemet követi és azt mondja, azóta még fittebbnek és kiegyensúlyozottnak érzi magát.

Nagyon-nagyon hálás vagyok Ginának, amiért ilyen gyorsan kezelésbe vett és mire az orvosomhoz értem, neki csak annyi hozzáfűzni valója volt, hogy le van nyűgözve, semmi mást ne tegyek, mint folytassam azt, amit elkezdtem és 2 hetente menjek vissza kontrollra. A babám teljesen rendben van es tökéletes méretekkel rendelkezik. Annyira megtetszett ez az új rendszer, amiben élünk, hogy a terhességem befejeztével sem fogjuk abba hagyni, hiszen ez nem is diéta, inkább a kiegyensúlyozott életmód maga.

Mindenkinek, bármilyen problémája is legyen tiszta szívből ajánlom Ginát, mert valóban a mai korhoz alkalmazkodó, színes, ízletes, egyszerűen kivitelezhető táplálkozásban hisz és öröm vele minden találkozás!
Felkeltettük érdeklődésedet?

Keress minket bátran!

info@moderndietetika.com

+36 30 183 2323

1094, Budapest, Tűzoltó utca 59., Dobos Ház 2. lépcsőház 3. emelet

moderndietetika